Wij werken enkel met gerenomeerde materiaalsoorten.


ERKI bvba maakt gebruik van de beste materiaalsoorten zowel op gebied van folie alsook op gebied van isolatie materialen.

Dakfolie


 

 NIEUW Dakfolie in zinkimitatie

Zwembadliner


 

Zwembadliner - zwembadfolie - folie voor zwemvijvers


Waarom een zwembadfolie - zwembadliner ter plaatse lassen ipv voormonteren in de fabriek?


Een folie of liner dient perfect te passen om waterdichtheid te garanderen. Precies daarom is het af te raden een folie in een fabriek te laten maken. Het gebeurt dat in dit geval de folie geen 100% goed aansluit en water achter de folie terechtkomt. Daarom laat je het monteren van zwembadfolies best door een professional doen.


ERKI bvba last de zwembadfolie ter plaatse, en perfect op maat. Wilt u uw zwembad in een nieuw kleedje stoppen? Een nieuwe folie geeft uw zwembad een frisse nieuwe look.


"Alkorplan zwembadfolie/zwembadliner is Europese marktleider inzake afdichting ,

een fabriekswaarborg van 10 jaar kan bijgevolg aangeboden worden."


ERKI bvba is reeds jaren actief op de zwembadenmarkt. Ons belangrijkste streefdoel bij zwembadenbouw is het garanderen van de beste kwaliteit, in combinatie met een oogstrelend design. Vanuit deze overtuiging raden wij u dan ook de Alkorplan zwembadfolie aan. Of het nu om renovatiewerken of een nieuwbouwproject gaat, de Alkorplan is de perfecte keuze!


Tevens hebben we passende folies voor zwemvijvers. Wij overlopen graag met u alle mogelijkheden.

Contacteer ons

Bevestigingssystemen


 

NIEUW Bevestigingssysteem voor zonnepanelen


Het ultralichte Zonnepaneel bevestigingssysteem maakt het mogelijk om de zonne-elementen, zonder extra ballast noch perforatie van de dakbaan, op het dak vast te maken.  De ontwikkeling van het RENOLIT ALKORSOLAR systeem gebeurde volledig binnen de filosofie van een PVC-P dakbedekking. Het resultaat is een systeem dat enkel voordelen heeft.